Maks. 5 timers arrangement afsluttes senest kl. 23.00
Forretter
Tarteletter med høns i asparges
Lakseroulade med spinat, Salat og Dilddressing
Rejecocktail med rød dressing og asparges
Hjemmebagt brød
Hovedretter
Gammeldags oksesteg med Glaserede løg, Bønner, gulerødder samt Hvide kartofler og Brun fløde sauce
Kalvesteg stegt som vildt med Grønne bønner, Waldorfsalat, Tyttebær, Agurkesalat samt Hvide og brunede kartofler og Kraftig vild sauce
Svinekam stegt som vildsvin med glaseret løg, ærter, smørristede kartofler og sky sauce
Desserter
Citronfromage, Knas, Flødeskum
Pandekager, Appelsin creme, Hasselnøddeflager, Rørt is
Hjemmelavet islagskage, Nøddebund, Chokolade
Fyldig Fransk Chokoladekage, Vaniljeparfait, skovbær Coulis
Incl. velkomstglas, 3 retters menu med øl, vand og husets hvid- og rødvin ad libitum under spisningen, 1 glas desertvin, kaffe/te, kr. 599,00 pr. person.
Drikkevarer efter spisningen afregnes efter forbrug.