Festmenuer

Vores festmenuer varierer henover året, så vi hele tiden udnytter sæsonens mange smage og råvarer.​

3-retters festmenu

Forret

Varmrøget laks med peberrodscreme, julienne af syltede rødbede og rugbrødsknas

Vol au vent med svampestuvning og chips

Carpaccio med syltede havtorn, parmesan, rucola og sprødt rugbrød

Hovedret

Lagtidsstegt kalvefilet med ovnstegte grøntsager, kartoffel og Pebersauce.

Sprødstegt skinkesteg med ovnstegte grøntsager, kartoffel og timian sauce

Fennikel bagt hellefisk med små ristede kartofler, beurre blanc  med hakket krydderurter og ørredrogn hertil bagte tomater og forårsløg

Dessert

Rommarineret blommer med tuils og vaniljeis

Hjemmelavet islagkage i 2 lag på nøddebund med coulis og chokolade

Blondie med marineret skovbær, chokolade gitter og solbær sorbet

Pris pr. pers. 449,00

Send en forespørgsel om dit selskab

​Når du sender en forespørgsel afsted, vender vi tilbage hurtigst muligt omkring mulighederne.​​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret

Vi opdaterer hyppigt vores Facebook og Instagram, så skynd dig ind og like os. 

Det er den bedste og nemmeste måde at få alle vores nyheder.​